Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Endokrinológián milyen vizsgál...

Endokrinológián milyen vizsgálatokat végeznek?

Figyelt kérdés

(túlzott szőrösödés esetén) csak vért vesznek és azt értékelik ki? Vagy mást is csinálnak? Beutaló szükséges vagy elég időpontot kérni?

Ja és ez most lehet hülyén hangzik, de valahol azt olvastam hogy húsz évesnél korábban nem ajánlott menni. Ez igaz?

2015. júl. 7. 09:50
 1/3 A kérdező kommentje:

[link]

Ide szeretnék menni, Szentesre, Dr Szigeti Sándorhoz.

2015. júl. 7. 10:03
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Nem vagyok szakértő, sem egészségügyis, de az endokrinológus a belső elválasztású mirigyek rendszerével foglalkozik, hormonvizsgálatokat végeznek, bizonyos hormonok szintjét mérik a vérben, pajzsmirigy hormonokat is néznek, ezen kívül az endokrinológus bizonyos speciális vérvizsgálatokat is fel tud írni.

Nem tudom hogy serdülőként lehet -e oda menni vagy ahogy írod csak a fent említett életkor után.

2015. júl. 7. 10:06
 3/3 anonim ***** válasza:
beutaló biztos hogy kell kivéve ha magánrendelés. vérvizsgálatot (laborvizsgálat) bármilyen életkorban lehet sőt kell csinálni ha egészségügyi probléma vagy annak gyanúja áll fenn.
2015. júl. 7. 10:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!