Ha bemegyek a kórházba, és a portánál kérdezik, h miben segíthetnek, elég, ha csak annyit kérdezek, hogy lehet még menni a nőgyógyászhoz?
Figyelt kérdés
Nemkell hozzá valami papírt kérni, vagy valamit...mert ha egyedül megyek (kor:15), akkor..szóval ha kell kérni, azt énis kikérhetem egyedül?2010. márc. 3. 19:11
1/6 anonim válasza:
szerintem nem a korházba kell menni, hanem az sztk-ba, ha nem kapsz rá jó választ, tegyed fel ezt a kédést a szüléses topikközé, úgy hogy.
"hogyan müködik a nögyógyászat az sztk vagy korházba?"
és ugyan ezt kérdezd meg mint itt.
2/6 A kérdező kommentje:
Akkor inkább úgykérdezem, hogy a karton kikéréséhez nembaj, hogyha kiskorú vagyok? mert akkor teljesen értelmetlen, hogy mondják másoknak, hogy menjen el nyugottan a nógyógyászhoz (akár az anyja nélkül) . Szerintetek elég annyi, hogy a nőgyógyászhoz szeretnék menni. és viszem a tajkártyát és bemutatom, és azzal csinálnak nekem kartont, és mehetek.. nem? rosszul tudom? :D
2010. márc. 3. 19:26
3/6 A kérdező kommentje:
amúgy bocsánat..az nem a kórházban van. mindig összekeverem a nagy rendelőt a kórházzal :S :D
2010. márc. 3. 19:27
4/6 anonim válasza:
Taj kártyád, személyi igazolványod és lakcímkártyád legyen nálad, így készítenek neked kartont. Bár szerintem már mindenhol számítógépes nyilvántartás van, így "csak" oda viszik fel az adataidat. Persze, hogy mehetsz egyedül, nem kell hozzá felnőtt kíséret.
5/6 anonim válasza:
nemnagyon vannak már kartonok, odamész, mondod h a nőgyógyászhoz szeretnél menni, elkéri a taj-kártyád, és a személyid, bevisz a gépbe ha még nemvagy ott, és ennyi volt. legközelebb márcsak a tajkártyádat kell odaadnod.
6/6 A kérdező kommentje:
értem:Dköszönöm
2010. márc. 3. 21:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!