21 évesen lehetséges, hogy még mindig nem rendszeres a menszesz?
Figyelt kérdés
7 éve menstruálok, régebben volt, hogy kimaradt 1-2 hónap. Még most is lehet, vagy most esetleg baba is lehet a dologban?2010. márc. 3. 18:43
1/4 anonim válasza:
Hogy baba lehet-e a dologban, azt csak te tudhatod. Ha nem erről van szó, akkor 21 éves korban már nem normális, hogy rendszertelen a cikusod. Akár egyik, akár másik, érdemes lenne tenni egy kört a nőgyógyásznál.
2/4 anonim válasza:
Nekem 25 éves koromig volt rendszertelen a menstruációm, volt olyan, hogy 6 hónapig sem jött meg.Csak akkor volt rendszeres amikor fogamzásgátló tabit szedtem, de sajnos szervi bajok miatt, nem tudok szedni. A szülés megoldotta a problémámat, azóta óramű pontosságú.
3/4 anonim válasza:
Nekem csak a fogamzásgátlótól állt be a menzi, amint abbahagytam újra rendszertelen lett. Most szülés után 27-36 napra jön meg.
Ha babára gyanakodsz, akkor csinálj egy terhességi tesztet reggeli első vizeletből.
4/4 A kérdező kommentje:
Ma teszteltem: negativ :(, majd legközelebb...
2010. márc. 6. 09:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!