Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Szerintetek megjött a menstruá...

Szerintetek megjött a menstruásióm?

Figyelt kérdés
Még nem menstruálok de tegnap este vettem észre hogy ilyen barna folyadék van a bugyimban. Nem törődtem vele de ma megint találtam ilyen barna folyadékot... Beraktam egy tisztasági betétet és most abba is van de nem sok csak kevés. A hasam egyáltalán nem fáj szóval lehet hogy nem az. Mi lehet ez légyszives segítsetek!!! 14/L

2015. júl. 5. 17:21
 1/9 anonim ***** válasza:
Az még nem az, de valószínű meg fog jönni pár napon belül. Az enyém mindig úgy jön meg, hogy 1. nap olyan mint neked, és utána jön meg normálisan. A hasfájás meg teljesen egyéni, van akinek fáj, van akinek nem, nem törvényszerű.
2015. júl. 5. 17:26
 2/9 anonim ***** válasza:
barna=vér=menzesz, megjött
2015. júl. 5. 17:31
 3/9 A kérdező kommentje:
Hát lehet hogy megfog jönni (remélem nem mert megyünk nyaralni és nem is anyukámékkal hanem mamámékkal) de már régebben is volt ilyesmi kb 2 hónapja és azt megmutattam anyának és felkészített neg minden adott betétet meg tisztaságit de utána nemjött meg és most meg ugye megint ez a barna 😖😖😖
2015. júl. 5. 17:32
 4/9 A kérdező kommentje:
De nem is fáj a hasam meg semmit nem is érzek
2015. júl. 5. 17:34
 5/9 A kérdező kommentje:
Meg úgy barna hogy nem is olyan hogy megszáradt vér mert tudom hogy az lehet barna de még a friss is barna
2015. júl. 5. 17:35
 6/9 anonim ***** válasza:
nem azonnal ürül a vér, kell neki idő + keveredik a fehérfolyásoddal, ezért barna, hidd csak el, hogy az vér és megjött...a menzesz meg nem feltétlen jár fájdalommal
2015. júl. 5. 17:50
 7/9 A kérdező kommentje:
Jó akkor szólok anyának. De ha szerdán megyünk nyaralni és megyünk csúszdaparka meg ilyenek akkor mit csináljak??? Hogyha megjött télleg akkor ugye nem mehetek be a vízbe tampont meg nem is tudok betenni elso alkalom van 😖😖😖
2015. júl. 5. 18:10
 8/9 A kérdező kommentje:
Basszus télleg megjött 😭😖 Tökre szar mert pont holnap megyünk nyaralni csúszdapark meg minden szívtam az összeset 😭😭😭 méghozzá anyának nemvolt normális méretű betéte és most egy giganagy van bent..... Olyan mint egy pelenka basszus!!!
2015. júl. 7. 10:18
 9/9 anonim ***** válasza:
vegyél ilyet: [link]
2015. júl. 7. 18:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!