Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mi az a gyűrűs, ami belülről...

Mi az a gyűrűs, ami belülről olykor nyom ott lent?

Figyelt kérdés

Kedves nőtársaim!

Néha belülről bököd valami "ott lent". Gyűrűsnek tűnik. Ha sokáig "leér", eléggé szokott fájni. Olyankor "vissza szoktam nyomni".

Kamaszként ez állandó volt, ritka de olykor ma is előjön.

Köszönöm!

2015. júl. 5. 13:13
 1/10 anonim ***** válasza:
Miiiiii????
2015. júl. 5. 13:20
 2/10 anonim ***** válasza:
Micsoda???
2015. júl. 5. 13:23
 3/10 anonim ***** válasza:
A mióma okozhat ilyen tüneteket
2015. júl. 5. 13:28
 4/10 anonim ***** válasza:
Mit jelent az, hogy gyűrűs?
2015. júl. 5. 13:30
 5/10 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó, lehet kérni kicsit bővebben, ha van időd? Köszönöm
 6/10 A kérdező kommentje:
Gyűrűs felszín
 7/10 anonim ***** válasza:

Nem igazán értem miről írtál, de látom más sem. Nőgyógyász mit mond ??

Valami lecsúszik a hüvelyedben és érzed illetve eléred ujjal ? Lehet a méhszájad, ami a ciklus különböző szakaszaiban más-más magasságban van, ujjal elérhető időnként. De az normás esetben nem nyom, nem szúr. A sokáig leér mit jelent ? Ha a hüvely bejáratához közel kerül vagy akár megjelenik rajta, akkor méh süllyedés lehet, ami méhszáj előreesést okoz.

2015. júl. 5. 13:33
 8/10 A kérdező kommentje:
Azt jelenti, hogy a bőrt nyomja fekvő helyzetben annyira, hogy nagyon fájdalmas. Először nem tudtam mi az, aztán kitapinthatóan éreztem egy rövid valamit mintha második hüvely lenne. Nem mondtam még orvosnak, de fogom
2015. júl. 5. 13:46
 9/10 anonim ***** válasza:
Így nehéz megmondani, de a hüvelybe sok minden beboltosulhat és az egy idő után tapinthatóvá válik és komoly tüneteket okoz. Amit már írtam, lehet a méhszáj méh süllyedés esetén. De lehet, ha a hüvely hátsó falánál érzed: végbél sérv is, ha az elülső falán : hólyag sérv. Szóval valamilyen anatómia eltérés. De ! biztosat csak szakorvos tud mondani vizsgálat után.
2015. júl. 5. 14:04
 10/10 anonim ***** válasza:
nem értem, de elég súlyosnak tünik, menj orvoshoz
2015. júl. 5. 22:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!