Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Hogyan rakjam föl a tampont?...

Hogyan rakjam föl a tampont? Nem tudom, mindig elakad?!

Figyelt kérdés
Minivel próbálkoztam, de nem megy?! Fáj, és rossz?! Pedig az első nap próbáltam, amikor erős volt a vérzés?! Már minden nap megpróbálom, de nem megy. Az egyik felén fáj amikor tolom. Olyan, mintha seb lenne ott vagy szőr, és húzódna. Zavar, ha fel van rakva a lábam, de tudtok valami más tippet? Hogyan síkosíthatnám vagy mi?
2010. márc. 3. 16:18
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Először merőlegesen fölfelé kell tolni, de csak az elején, utána inkább hátrafelé-fölfelé... ezt nem tudom jobban elmagyarázni. Egész mélyen kell feltolni, ameddig tudod, ha jól csináltad, nem érzed a tampont. Nekem is nagyon sokára sikerült, bár ez sovány vigasz. Síkosítani a tampont nem lehet, erősebb vérzésnél használd, ha jó irányba tolod, nem lesz gond.
2010. márc. 3. 16:22
 2/8 anonim ***** válasza:
Ezt bizony gyakorolni kell..de azt tudom mondani,vannak akik nem bírják a tampont és betét használnak csak!!
2010. márc. 3. 16:27
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Figyelmesen olvasd el a használati útmutatót, ábrázolva is is vannak a lépések. Ha bizonytalan vagy az "útvonalban", ujjal tapogasd ki. Amennyiben elég laza vagy, menni fog. Csak ne görcsölj rajta! Úgy tényleg nem fog a helyére menni.
2010. márc. 3. 16:28
 4/8 anonim ***** válasza:
azt hiszem, a helyedben betekerném folpackkal (a folpack vége jól lógjon ki, nehogy bent tudjon maradni) és bekenném babaolajjal, ha már így felmegy, utána rendesen is fel fog.
2010. márc. 3. 16:29
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is sokáig tartott a próbálkozás, mire elértem a várva várt sikert. Ülj a wc-n kicsit, nyomj erőseket, mintha "nagywcznél" és mielőtt felteszed a tampont, ne töröld meg nemi szervedet, lassan és pontosan tartsd be a tampon dobozában lévő utasításokat. Menni fog az, de ne erőlködj, lazulj el. Van,akinek úgy kényelmes, ha félig áll, van, akinek úgy, ha ül a wc-n és szétterpeszti a lábát, próbálj meg helyezkedni.

És szólj, ha sikerült ;)

2010. márc. 3. 16:29
 6/8 anonim ***** válasza:
Én vízzel szoktam kicsit "bekenni" a hüvelybemenetet, illetve mióta van, síkosítóval segítek kicsit rá. Így jobban csúszik.
2010. márc. 3. 16:33
 7/8 A kérdező kommentje:
Köszi! Majd megpróbálom!
2010. márc. 3. 16:34
 8/8 anonim ***** válasza:
Első vagyok, nekem mindig úgy a legkényelmesebb ha guggoló helyzetben vagyok, amikor felhelyezem.
2010. márc. 3. 17:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!