12 éves vagyok. Minden nap valami fehér folyadék van a bugyimba. Ez mit jelent?
Csatlakozom az előttem szólóhoz.
Nem tudom menstruálsz-e már, de ha még nem, akkor készülj fel, mert nemsokára már fogsz.
Egyébként a ciklus során a hüvelyváladék jellege, mennyisége, és színe is változik, van, akinél picit több, van, akinél nem is vehető észre.
Amennyiben nagyon zavar és például nagyon eláztatja a bugyidat, akkor vegyél tisztasági betétet, amit pont emiatt készítenek. Az olyan vékony, hogy észre sem veszed h. be van ragasztva a bugyidba és felszívja a nedvességet, és egy sima mozdulatta eltávolítható és cserélhető amennyiben kell.
Köszönöm :)
Nagyon felek a menstruaciotol!:/
Milyen ledz?
Használj tisztasági betétet és a bugyid akkor tiszta marad,meg a betét ki is tudod cserélni.
A fehér folyás normális folyamat,a hüvely tisztulását szolgálja.
Nem kell félni a mensitől,nálunk mindeneki várta a suliba és 11-12 évesek voltunk,mert azt jelezte hogy nemileg érettek vagyunk már.Az érezte magát cikin akinek nem jött meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!