16 eves vagyok.Kb 6-7 hete,hogy elvesztettem a szuzessegem.Nem volt ver..csak talan a 8. alkalomkor.
Most faj a hasam..derekam, hatam..gyakran kell pisilnem is...felhulesi gyogyszert is szedek vasarnaptol..
Ma kellett volna megjojjon.Ma is szexeltunk.Amikor a baratom kiszedte,mintha ver jott volna...de azota semmi..szuk is vagyok(az elmult menstruaciom utolso napjan is csinaltuk s akkor is szuk voltam)
Nem tudom most terhes vagyok...vagy mi van :/annyira felek..a megszakitasos modszert alaklmaztuk eddig..ma az ovszert is kiprobaltuk..de levettuk,mert konkretan semmit nem ereztunk...foleg a baratom:/
A megszakitasos modszer egyaltalan nem biztonsagos, max azoknal a paroknal elfogadhato 'vedekezes', akik ugyan nem kifejezetten terveznek gyereket, de nem gond, ha megfogan.
Remenykedj, hogy nem vagy terhes, mert siman lehetsz az, akar az elso ilyen egyuttlettol is! Ha nem hasznaltok ovszert, akkor irany a nogyogyasz es irass fel fogamzasgatlot, mert a megszakitas NEM vedekezes.
2015. júl. 1. 14:54
2/11 anonim válasza:
Az előváladékban is vannak spermiumok, attól is lehetsz terhes. Nem biztonságos, ahogy az előttem író válaszolta, tanácsos nőgyógyászhoz fordulni.
2015. júl. 1. 14:58
3/11 A kérdező kommentje:
tudom...ugy dontottunk,hogy hasznalunk..vagy ha nem tablettat...lehet,hogy terhes vagyok? :/
2015. júl. 1. 15:00
4/11 anonim válasza:
Simán lehetsz terhes. Vegyél egy tesztet és imádkozz minden istenhez.
A továbbiakban pedig kezdjetek el védekezni, mert a megszakításos módszer nem számít annak.
2015. júl. 1. 15:06
5/11 anonim válasza:
Azon kívül, hogy igen lehetsz akár terhes is, azt nem értem, hogy ha ennyi tüneted van, amit leírtál most miért nem vártatok a szexel egy pár napot? Nem vagyok biztos benne, hogy maradéktalanul élvezted... A tüneteid alapján húgyúti fertőzésed van, erre kaptad a gyógyszert. Szex alatt alhasi vérbőség van, ami a fertőzés tüneteit ronthatja, de újabb kórokozó is bejuthat a húgycső nyílásba / pláne, hogy a vizelettel is ürülnek a baktériumok, amelyek a nemi szerveden megtapadnak- sőt így a hüvelybe is bekerülhetnek és ott is gyulladást okozhatnak/. Szóval az újabb együttlétig várjatok, amíg teljesen meg nem gyógyulsz. Ha a derék táji fájdalmad nem múlik akkor menj vissza az orvoshoz , mert akkor már nem csak egy egyszerű alsó húgyúti gyulladás van nálad, hanem felszálló fertőzés következtében vesemedence gyulladás is. Az meg nem játék ! Ja és persze csinálj egy terhességi tesztet a biztonság kedvéért, egyébként bármely kis medencei gyulladásnál késhet a menstruáció. De ezt csak akkor lehet kimondani, hogy ezért, ha negatív a teszt. / ha most negatív a teszt és utána még 2-3 nap múlva sem jön meg akkor ismételten tesztelj /
2015. júl. 2. 00:48
6/11 A kérdező kommentje:
koszonom...ma mar jobban faj a hasam :/
szerintem azert fura,hogy valoaki aki ''terhes lenne'' egy hete minden nap majdnem mindig fajjon a hasa...
2015. júl. 2. 07:33
7/11 A kérdező kommentje:
barnas..sargas folyasom van./...
2015. júl. 2. 08:31
8/11 anonim válasza:
Mire vársz még? Miért nem mész el orvoshoz? És miért nem veszel egy terhességi tesztet (ajánlom az x-epilt)?
A megszakítás nem védekezés, csak ha nem gond, hogy becsúszhat bármikor a baba.
Nekem a terhesség elején az egyetlen tünetem az volt, hogy fájt a hasam mintha meg akarna jönni, se émelygés, se hányás, semmi azóta sem pedig már 31 hetes terhes vagyok.
De sehogy se normális, hogy mindenféle folyásod van és fáj a hasad, vagy terhes vagy, vagy pedig valami komolyabb fertőzésed van. Miért húzod az időt?
2015. júl. 2. 10:39
9/11 A kérdező kommentje:
Negativ lett
2015. júl. 2. 14:08
10/11 anonim válasza:
Na akkor most összegezzük a tüneteidet: gyakori vizeletürítés, has és derékfájás, menstruáció késés és , amit most írtál, hogy barnás sárgás folyás. A gyógyszer, mit kaptás a vizeletedet valószínűleg feltisztítja, de nem ártana egy nőgyógyászati vizsgálat. Ha a kórokozó bekerült a hüvelybe ott gyulladást okoz, lokális kezelés is kell / hüvelykúp vagy krém, a sárga szín gennyes váladékra utalhat, a barna pedig kis vérzésre. Lehet, hogy az utolsó szexnél sérült a gyulladt hüvelynyálkahártya és van onnan egy szivárgó kis mennyiségű vérzés és ez okozza a barna színt/. Azaz igazság, hogy itt a Gyík-on csak találgatni tudunk és a lehetséges dolgokat írjuk meg neked. Viszont jön a hétvége, amikor hüvelyfolyás miatt az ember lánya hova szaladjon, ha rosszabb lesz mondjuk. Mivel írtad, hogy már jobban fáj a hasad, szerintem nincs mire várni. Nőgyógyász, de ha nem tud fogadni akkor legalább holnap a háziorvoshoz menj vissza, aki adta a felfázásra a gyógyszert. Egy sima, nem komplikált húgyuti fertőzés már a gyógyszeres kezelés 2. napjától szépen javul, neked meg jobban fáj a hasad. Szóval ne várd meg a hétvégét, pláne hogy már lassan el kell , hogy fogyjon a " felhűlési gyógyszer", ha mindennap bevetted.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!