Ilyen létezik? Történhet ilyen dolog?
A 14 éves barátnőm beverte a nuniját úgy, hogy most felvan dagadva és lilulva.
Elmentek dokihoz,mondta h lehet hogy soha nem fog neki megjönni emiatt de ha még csúnyább lesz akkor menjen nődokihoz.
Már várta a mensit meg féltékeny is volt rám h mensizek ő meg nem és mióta megtudta h lehet hogy soha nem jön meg neki azóta csak sír és nagyon maga alatt van.
én 13 vagyok,már menstruálok.
Aggódok érte :(
Ez nem IGAZ! Ne dőljetek be annak az orvosnak, ha valóban ilyet mondott. Semmi köze sincs a mensihez se, petefészekhez se!
Ugyanaz a helyzet mintha a combját vagy karját ütötte volna be. Nőgyógyásznak sincs semmi köze az ilyenhez, ha esetleg kellene orvos, akkor a sebész lenne az illetékes.
Szívesen elbeszélgetnék azzal az orvossal, aki ilyen hülyeségekkel riogat egy kamasz lányt.
Valószínűleg semmi baja, csak egy kis zúzódás.
Én is jártam így. 9 vagy 10 éves lehettem, amikor fára mászás közben beütöttem egy ágba. Vérzett, később fájt de semmi bajom.
13 évesen megjött, azóta rendszeres a menstruációm.
A barátnőd meg addig örüljön amíg nem menstruál, csak a baj van vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!