Canesten kombi és "véletlen" orgazmus, baj lehet?
Bocsi a kérdésért de komolyan kérdem igy komoly válaszokat várnék. :)
Párom elutazott 2 hete, azóta nem volt semmi sem egyedül se senkivel, mégis (szerintem az uszoda miatt:( ) egy enyhébb gomba, legalábbis nagyon kezdetleges de inkább megelőzném.
A 3 éjszakás változatot vettem, 2. este felhelyeztem azonnal el is aludtam majd arra ébredtem talán 1 órával /1,5... hogy álmomban történt ez az és orgazmusom volt (többszőr meg esik ha mondhatni 1-2 havonta biztos de van, hogy sürőbben).
Ilyenkor én elég bőven "termelek" a gyógyszert akár oldódva kilökhette?
Jó ne nevessetek ki pls komolyan kérdem... :)
en a cseresznyemagot szoktam igy kopkodni :) (nem a puncimmal) ... en hirtelen ezt vizualtam le magamban es elismerem valoban nevettem a mondandod vegere :)
Aranyos vagy :) de a kerdesedre visszaterve nem hinnem, hogy azert mert spontan orgazmusod volt es mert kozben kupot hasznaltal, vagyis a bo valadekod nem gondolnam, hogy kilotte volna mint egy pezsgosdugot, vagy lemosta volna a puncid falarol az egesz hatoanyagot.
félreértettél :D nem lőtte ki :D :) ugye gyógyszer, a fertőzés miatt tisztasági betétet használtam de azon csak a nedvességet éreztem látni mint fehér / mást nem láttam.
Úgy értettem, hogy a feloldódott gyógyszer távozhatott e annyi, hogy "fölösbe" ment :)
Sajnálom, ha komolytalannak tűnök, nem az volt a célom! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!