Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Illik magán nőgyógyásznál...

Illik magán nőgyógyásznál fizetni valamennyit, akkor is ha nem kéri?

Figyelt kérdés
Évente négyszer járok nőgyógyászhoz, főként fogamzásgátló felírás miatt. Minden alkalommal kérés nélkül megvizsgál, ultrahangot csinál. Évente egyszer csinál rákszűrést, akkor fizetek csak neki 10.000Ft-ot, a többi alkalommal nem szokott pénzt kérni. Olvasgatva különböző fórumokon a magán nőgyógyászok tarifáit, eszembe jutott, hogy talán elvárná, hogy fizessek valamennyit a vizsgálatért is, illene megkérdeznem, hogy mivel tartozom, ha nem mondja. Vagy ha azt mondja semmivel, akkor is illik adni valamennyit? (ha igen, mennyi az ilyenkor reális összeg?)

2015. jún. 23. 21:59
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

igen az enyém se szokta mondani megvárja míg megkérdezem.

elsüllyednék szégyenemben ha tudom hogy magánrendelésre jöttem és nem fizetnék

2015. jún. 25. 23:48
 12/12 anonim ***** válasza:

Lányok!

A magán nőgyógyász se olyan szerény, hogy ne szólna ha a pénzéről van szó!

Magadtól miért kellene adni, amúgy sem értem ezt az évente 4x járást és főként UH-t nem értem.

Lehet hogy nagyon csinoska vagy?

2015. jún. 29. 10:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!