Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Arrol van szo, hogy eszrevette...

Arrol van szo, hogy eszrevettem valami kis bokoket a huvelyemnel, nem tudom hogy irjam le. Mi lehet ez?

Figyelt kérdés
mar reg eszrevettem,de nem merem senkinek se megmondani..mi lehet ez??10000 bocs csak nincs magyarbillentyuzetem...egy 15eves lany.HELP
2010. márc. 1. 20:38
 1/5 anonim ***** válasza:
DE mégis mik azok a bokok?
2010. márc. 1. 20:49
 2/5 anonim válasza:

Apró kis dudorokra gondolsz? Több is van? Nőnek?

Elsőre nekem szemölcs ugrott be, de hidd el nem érdemes ezen tökölni. Tessék szépen elmenni nőgyógyászhoz! Remélem összeszeded magad és elmész. Édesanyáddal pedig azért jó lenne megbeszélni.

2010. márc. 1. 23:26
 3/5 A kérdező kommentje:
igen,olyasmi mint a szumolcs
2010. márc. 2. 05:04
 4/5 anonim válasza:
Nah, ha szemölcs: Azok terjednek, nagyobbak lesznek :S Magyarul nőgyógyász. Ne izgulj! Valószínűleg kapsz egy ecsetelőt és el is múlnak szépen. Drukkolok, hogy szépen meggyógyuljon.
2010. márc. 2. 09:07
 5/5 A kérdező kommentje:
koszi szepen mindenkinek
2010. márc. 2. 14:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!