Anya el akar vinni nőgyógyászhoz de nem tudja h már nem vagyok szűz mit tegyek? 14/l
Hát azért 14 évesnek nem csak magán ügye hogy szüz-e, terhes-e, stb.
14 éves gyereknek még behívják a szülőjét, hacsak nem akar kint maradni magától, de itt feltételezem, hogy be fog menni.
Miért kellene nőgyógyászhoz menni 14 évesen, hacsak nincs valami baja? Márpedig itt nem arról lehet szó, úgyhogy javaslom meséld el anyudnak még időben.
Nem ertem azokat akik azt mondjak nem kell bemennie.
Elso vizsgalaton kiskorunak kitelessege bent lennie a szulonek.
Szerintem sejti ezert akar elvinni
6-os voltam, mi nem tetszett a válaszomban, és kinek???(Aki lepontozott)
Mi nem igaz abból, amit írtam, vagy miért nem segítség a kérdezőnek?
A 14 éves nem kiskorú, és igen, nem kell bemennie anyukának. Nem kell széttenni a lábát anyuka előtt.
És igaza van, annak aki azt írta, hogy a magánügye. Amíg nem esik teherbe, ez a saját magánügye.
Kislány el ne hidd már hogy felnőttként kezelnek 14 évesen az orvosnál és nem engedik be anyukád!
Nagy csalódás érne ott majd, ha ezt elhinnéd.
Hát azért ezt erősnek érzem hogy 14 éves kislánynak magán ügye lenne a nemi élet megkezdése, a hormonális fogamzásgátló szedése, stb.
Magán ügye ez a felnőtt embereknek, nem a gondozóra, eltartóra szoruló gyerekeknek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!