Mit tegyek a kellemetlen nuni szag ellen?
Figyelt kérdés
Félreértés ne essék, normális magyar nő vagyok, naponta tisztálkodok, tudtommal semmi fertőzésem nincs, a nemi szervemnek amúgy is erős illata van, de nap közben van,hogy még a nadrágon is átüt, a nadrágom is olyan szagú lesz... Mit csináljak? Mivel mosakodjak? 26/N2015. jún. 22. 14:09
1/7 anonim válasza:
A tisztálkodás nem mindig és nem mindenkinél elég.Ilyen melegben megfelelő,légáteresztő pamut alsó,nem csipke és társai,nem műszálasok.Tisztasági betét,intim törlőkendő,intimspray,amit minden wc-zés után használj.Minden nőnek erősebb ott az illata,de ha már átüt,az szerintem nem normális.Az,hogy tudtoddal nincs fertőzésed,attól még lehet.Ha orvos mondta nemrég,hogy nincs,akkor oké,de ha csak te gondolod,akkor lehet,hogy tévedsz.
2/7 anonim válasza:
Hát én inkább egy orvost keresnék fel, mert ez szinte biztos valami fertőzés lesz. Ez nem olyan, hogy ha nem tudsz róla, akkor nincs is...
3/7 anonim válasza:
A folyásod normális? Nem sárga, vagy zöld? Égető, csípő érzésed sincs?
4/7 A kérdező kommentje:
Ezek közül egyik sincs.
2015. jún. 22. 18:11
5/7 anonim válasza:
tudtommal nincs fertőzésed?
Majd orvos megmondja, kitenyészti. Ő ad tanácsot irrigálásra vagy egyéb megoldást javasol. kérdezd a nőgyógyászod.
6/7 anonim válasza:
Akkor ez nem fertőzés lesz, feltehetőleg.
Esetleg irigálás? Gyógyszertárban vegyél valamit, amit erre ajánl neked a gyógyszerésznő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!