~Evészavarok utáni gyógyulást követően mennyi idő alatt áll helyre a mensi? ~
// Körülbelül fél szenvedek bulímiától. Nagyjából ennyi ideje nem is menstruálok. Az elején nem is aggódtam mert mindig rendszertelen volt de aztán beletörődtem hogy sajnos az étkezés és a női dolgok között nem kis összefüggés van.
// Most gyógyulási fázisban vagyok, sokat, egészségesen eszem, sportolok (tenisz, futás, néha torna, bár ezek közben is megvoltak), próbálok kiegyensúlyozott életet élni, odafigyelek az alvásra stb...
// Egyébként miközben problémáim voltak akkor sem ettem olyan nagyon szörnyen keveset meg nem tudom mennyire vagytok tisztában a betegséggel de a zabálás-hányás nálam úgy működött hogy zabáltam naponta és néha hánytam keveset. tehát tápanyag hiányról nem kell nagyon tartani ettől függetlenül tisztában vagyok vele hogy megviselte a szervezetemet. De mint látjátok próbálom helyreállítani.
// Ugye szerintetek sincs még minden veszve és fél év kihagyás után még simán visszaállhat a normális menstruáció és lehetek egészséges?
// Valakinek esetleg tapasztalata a gyógyulással/regenerációval kapcsolatban?
// Mennyi időt vehet igénybe?
Köszi a segítséget Drágák 💗
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!