Kipisilem magamat és utána pedig szúró fájdalmat érzek mi az oka?
Nekem is volt már ilyen!
El fog múlni. :)
Nem vagyok benne biztos de talán attol van, hogy bele ment vmi koszosabb viz vagy regen nem pisiltel… stb.
A lényeg hogy igyaal sokat, foleg vizet es ne feljpisilni menni, csak mert szurni fog ;)
konkrétan ez a hólyaggyulladás vagy cisztitisz egyik legjellegzetesebb tünete.
Valahogy bacik kerültek a húgyhólyagodba, népnylven ezt hívják "felfázás"-nak.
Igyál sokat, legalább napi 2,5-3 litert. A legjobb, ha figyelsz arra, hogy óránként megigyál egy nagy pohár vizet.
Ha 3-4 napig nem múlik el, akkor menj el orvoshoz, aki valószínűleg antibiotikumot fog felírni.
Fontos, hogy ne hagyd ki az orvost, mert ha elhanyagolod a felfázást, feljebb mehet a fertőzés a vesédig vagy átjuthat a nemi szerveidre is, ez az igazán veszélyes következmény, szerencsére ritkán fordul elő.
Ne szexelj addig, amíg nem múlik el.
Jobbulást!
Lehetséges az uszodában, lehetséges szex közben is, lehetséges úgy is, hogy rosszul tisztálkodsz.
Lehet, hogy már mondták/tudod, de nagyon fontos, hogy mindig előlről hátrafelé törölközz meg wc után. Ha fordítva csinálod, akkor nagyobb az esélye a fertőzéseknek. Csak gondolj bele.
Strandonm voltunk szombaton, egy honapja szexeltem...
El fog mulni???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!