Káros lehet a hüvely napi zuhannyal történő öblítése?
Én évek óta minden fürdésnél "bezuhanyzok", és "kimosom" a hüvelyem főleg menstruációkor, mert úgy jobban érzem magam. Lehet ebből bajom? Még nem volt sosem semmi hüvelyi problémám... én így érzem tisztának magam.
23 éves vagyok.
igen hetente egyszer ajánlják, nem véletlenül.
Felborítja PH-t.
Sima külső intim mosakodószerrel, vagy törlőkendővel is friss tudok lenni egész nap, pedig én 12 órás műszakokban vagyok.
27/L
Nem hüvelyzuhannyal csinálom, hanem a rendes zuhannyal, csapvízzel... nem gondoltam, hogy rosszat tehet...
Vagy akár ki is tágíthat? Mit gondoltok?
Renbdes zuhannyal, csapvízzel??? Persze, hogy káros! Pl nagy a nyomása.
Még intim zuhannyal, tejsavas irrigálással sem szabad naponta! Erről sürgősen szokj le. A hübvelyt amúgy sem kell mosni, mert öntisztuló. ha soha életedben nem mosnád ki, akkor is tiszta lenne. Egyedül a hüvelyflóra épen tartásáért kell tenni, de azért meg nem vízzel, hanem tejsavas irrigálással vagy tejsavas hüvelykúppal (gyógyszertárban nagyon olcsón beszerezhető).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!