Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Méhnyakgyulladást lehet CSAK...

Méhnyakgyulladást lehet CSAK szájon át szedhető gyógyszerrel kezelni?

Figyelt kérdés
Hüvelytablettát kaptam, de azt a mellékhatások miatt, és a kényelmetlenségek miatt sem szeretném szedni. (ha muszáj, csak akkor). Van esetleg valami olyan gyógyszer, ami szájon át szedve is hat erre? Tapasztalatok? Köszönöm a válaszokat.

2015. jún. 14. 08:20
 1/3 anonim ***** válasza:

Lehet, de utána vissza kell állítani a hüvelyflórát. Tehát ha ez antibiotikum, akkor probiotikumot szedj mellé.

Milyen hüvelytablettát kaptál, miféle mellékhatásokra gondolsz?

Csak hüvelytablettával nem is lehetnőgyógyászati betegségeket kikezelnil mindenképpen szükséges szájon át szedni valamit.

Milyen kórokozót tenyésztettek ki?

2015. jún. 14. 08:36
 2/3 A kérdező kommentje:
Nem tudom, lehet nem is volt ilyen kitenyésztés, mert nem mondtak semmit. klion hüvelytablettát kaptam, antibiotikumos az is. de igen, pont emiatt nem szeretném szedni, mert nem tudok vele egyszerre probiotikumosat szedni, és utólag már hiába.
2015. jún. 14. 08:50
 3/3 A kérdező kommentje:
megnéztem a papíron, cervicitis van ráírva, ha jól olvastam (elég olvashatatlanul ír a doki)
2015. jún. 14. 09:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!