Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Hormonbetegségre utalhatnak a...

Hormonbetegségre utalhatnak a tünetek?

Figyelt kérdés
kb három hónapja nem jött meg. feszül a mellem, hirtelen izzadás jön rám de úgy hogy szakad rólam a víz. teli vagyok lilás barnás foltokkal, híztam főleg a hasamra. voltam doinál mert reménykedtem hogy terhes vagyok de azt mondta hogy nincs peteérésem és adott gyógyszert.. utána meglátjuk.. lehetséges valamilyen hormon betegség? van autoimmun betegségem, az SPA nevezetű, de nincsenek mostanság tüneteim és a labor eredményem is kitünő lett, kb egy hónapja voltam.. nekem főleg a hirtelen jött izzadás melegség fura hogy folyaik a víz rólam egyik másodpercről a másikra és az hogy feszült vagyok de nagyon pedig én nyugodt típus vagyok. köszi előre is a válaszokat 31/N
2015. jún. 13. 19:43
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!