Gond lehet a székletemmel vagy ez szorulás? 21L
2-3 hónapja pont így írtam volna le én is a panaszom.
Több kisebb apró kemény, fájdalmas, enyhe vérzés. Folytatódott, és csak 3-4 naponta volt. Dokihoz túl gyáva voltam elmenni, úgyhogy gyógyszertárban kértem segítséget.
Sok sok sok víz fogyasztás (nekem ezzel amúgyis problémám volt, napi fél litert ha ittam, az elvárt 2-3 liter mellett)
Zabpehely
Gyümölcsök, levesek, rendes étkezés, kis mozgás.
Ezek voltak tanácsolva. És adott egy innivalót is, de román nevű, mivel Romániából írok, nem tudom van-e értelme leírjam.
Azután minden reggel fogyasztom a müzlit, a vízzel még mindig problémáim vannak, mozgás van, gyümölcs leves fogyazstás van.
És a széklet keménysége eltűnt, minden reggel van, erőlködés nélkül. Enyhén egy egy halvány csíkban van hogy még véres marad a papír, de ez már egészséges számomra ahhoz képest ami volt.
Nem tudom nálad beválik-e, akarod-e használni, de én leírtam, nekem segített. Jobbulást neked is!
Szintén 21 L
Köszi, örülök, hogy megírtad.
Olyan jó, hogy ti itt vagytok, és van kiktől tanácsot kérnem.
Ma már jobban vagyok, reggel nem fájt, de még éreztem ahol megfeszült tegnap.
Én sem tudtam hirtelen forfuljak-e valakihez. Egyik barátnőm kijött velem a mosdóba akkor szünetben, de nem részleteztem neki min mentem keresztül az alatt a pár perc alatt.
Szerintem már nem is mondom el neki.
Utolsó vagyok.
Szívesen, örülök, ha másban nem is, de a megnyugtatásban segíthettem. A nők köreiben gyakori probléma a széklet dolog úgyhogy oda kell figyelni. Ha továbbiakban is gond lenne, alkalmazz pár ilyen tanácsot, és ha nem vagy olyan gyávácska, mint én, akkor doki :)
Szép napot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!