A sok stressz miatt késik a menstruációm?
Figyelt kérdés
Lassan három hete szakított velem a barátom ami eléggé megviselt. Péntek szombat körül kellett volna megjönnie de még mindig nem jött meg. Terhesség esélye nagyon kicsi mert gyógyszert szedek és így sem ment el bennem sose előtte mindig kivette. Most érettségizek nemrég tudtam meg az írásbelik eredményét is nem mind olyan amit szerettem volna. Ugye szerintetek is kevés az esélye hogy terhes legyek?2015. jún. 8. 08:05
1/4 anonim válasza:
A leírtak alapján a késés oka az lehet, amire gyanakszol, szinte semmi esélye, h terhes legyél.
3/4 anonim válasza:
Szerintem eselytelen... csak a stressz miatt kesik... de ha nem vagy biztosbenne tesztet vwgyel.. 500ft
4/4 A kérdező kommentje:
még mindig nem jött meg holnap meg már szedem a tabit újra szerintem már nem is fog megjönni :S az lesz tesztelek :S
2015. jún. 9. 13:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!