Szerintetek mikortol pelenka a betét?
Hát szerintem akkor pelenka maikor már nem a bugyidra ragasztod hanem direkt van olyan bugyi amit fel kell venni,na az már pelenka.
De elég bunkó a férjed hogy ezzel viccelődik (persze nem tudom hogy viccel-e)mert akár neki is lehet ilyen baja nem csak nőknek....De ha csak beszélgettetek erről akkor bocsánat az okoskodásomért
Kedeves 9.27 A férjem nem bunkó.Én vagyok olyan tapló hogy másokat kérdezek meg. Én a második gyerekemet 5 éve szültem.
Azóta inkontinens vagyok bár sokszor megpróbáltunk mindent hogy ne legyek.
A közzeli barátaim sem beavatottak.Nappal betétet kell hordanom még a munkahelyemen is, éjjel hivjuk ugy, bár nem szeretem, pelenkám van. Most csak azt kérdezetm hol van a határ szerintetek.
Kedves 14.55. Köszönöm hogy valahogy vigasztalsz.
Tudom hogy neked sem olyan könnyű.. Nálam az a szitu hogy én is durva erősen mensizek, de nekem 5 éve kihuzták a dugómat, bocsi, a vizeletem csepeg 24/7, a munkahelyem, ithon. éjjel, nappal, most is . Az egész életemben ez lessz. Szeretném egyszer ujbol kezdeni azegészet de nem lehet.
Csak beszélgetnék...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!