Veled is előfordult már ájulás a mensi első napján?
Sajnos nálam visszatérő probléma ez. Kb. 3 éve egyre jobban szenvedek a mensi első napjain, van amikor rettentő erős görcsök, máskor tompa fájdalom és többször előfordult, hogy az 1. napján elájultam a gyengeségtől vagy a görcsöktől.
Cataflam + Algoflex-M néha segít, de az sem mindig és mégsem lehet marokszám szedni.
Nálatok mi vált be?
21/L
Az, hogy lefeküdtem és pihentem, ittam eleget, vagy langyos vízben fürödtem.
Gyógyszert csak brutális esetekben szedek.
Sajna nyáron nekem is gyakori az ájulás. :/
Eddig menstruáció előtt 3 nappal mindig feszült a mellem, onnan tudtam, hogy oké, még van 3 napom :D
Első nap fájt is hasam rendesen, sőt nekem 4. nap nagyon durva lenni. Semmi előjel nélkül egy pillanatra olyan fájdalom lesz a hasamban, hogy megszédülök, lever a víz és pár másodpercig sötét minden.
Na mióta cickafark teát iszok előtte, azóta a mellfeszülés elmúlt, az első napot is jobban viselem, a 4. napra meg nem rémlik, hogy lett volna azóta ilyen.
Egyszer voltam ájulás közelben egy tipikus első napomon.
Nagy meleg + keves folyadék + görcsök + sok mászkálás okozta. Ennek nyilván az ellenkezője segít.
Vashianyos vérszegénység esetén maga a menzesz okozhat ilyet.
nekem csak akkor amikor először megjött
13/L
4-es nekem is ezek a túneteim. És sajnos ájultam el miatta, amúgy hiába magyarázom az orvosnak, hogy ettől vagyok rosszul, nem hallott erről.
Hát kösz, tényleg van aki meg sem érzi, én meg mindig szédelgek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!