Ha most lenne a 2. menzeszem az nem baj hogy nem jött meg? Vagy igen? és mikortól kell számtani a 28. napot?
Figyelt kérdés
2010. febr. 27. 15:00
1/6 anonim válasza:
Nem baj egyáltalán. 1-2 évbe is beletelhet hogy beálljon . A huszonnyolc napot az utolsó menstruációd első napjától kell számolni,de ez nem szentirás,nekem pl sosem jött meg 28 napra,nekem 32-33 naposak a ciklusaim. Ha 26 nál kevesebb,vagy olyan 37-38 nál több ( akkor ha már régota menstruálsz) az nem jó,ha később babát szeretnél.
2/6 anonim válasza:
Az első naptól kell de nem feltétlen 28 nap 28-35nap lehet ez mindenkinél változó de az eslő időkben még eléggé összevissza lehet az sem probléma! Kb 6-12hónap és rendszereződni fog azt is tudni fogod hány napra jön meg! Pl nekem mindig 32napra sosem 28ra! Úgy hogy nyugi ez teljesen normális
4/6 anonim válasza:
Pontosan. Ahogy az előző írta. Nekem van amikor 26 napos, van amikor pedig késik 5 napot.. (A gond az szokott lenni pl ha vki 2 héten keresztül menstruál, akkor orvoshoz kell fordulni)
5/6 anonim válasza:
Ne aggódj :)
Édesanyám mesélte, hogy neki a második menzesz, fél évre jött meg az elsőtő alkalomtól számitva.
6/6 A kérdező kommentje:
köszi de nem egészen értem..mármint hogy mekkortól kell számítani.hogy pl.: megjött 20-tól 25.-ig.
akkor 20tól vagy 25től kell számolni? vagy 26?
2010. márc. 1. 17:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!