Rákszűréskor észrevette volna az orvos? (bővebben lent)
Figyelt kérdés
Volt (van) egy elég nagy mamlaszságom, azt gondoltam, hogy 16 hetes terhes vagyok. Szedek fogamzásgátlót, és minden hónapban menstruálok mellette. Tesztet nem vettem, mert párom szerint csak beképzelem magamnak, és bolond vagyok. :) A tegnapi nap folyamán voltam nőgyógyásznál rákszűrésen. Szerintetek a vizsgálat közben, vagy esetleg az eredményemben valamilyen formában észrevehető lett volna/lenne, ha terhes lennék? Lehet buta kérdés, ne haragudjatok érte. Előre is köszönöm! :)2015. jún. 2. 16:34
11/17 anonim válasza:
ja és nagyon korai tünet a terhességben a rosszullétek, indokaltlanul rosszul vagy egy kajától, vagy egyet nagyon megkívánsz. a mellbimbó is változhat.
csomó "tünete" van, de kétlem, hogy az lennél
12/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat. Amúgy igen a hasamat be tudom húzni, nem tudom, hogy konkrétan meddig lehet, de amennyire csak tudom, annyira simán behúzom. :)
2015. jún. 2. 18:36
13/17 A kérdező kommentje:
Ja és én már kitaláltam még azt is, hogy a hasam is nőtt, de a párom szerint is hülyeség, meg édesanyám is mindig elmondja, hogy lassan már el fogok fogyni... :D Főleg reggelente, akkor teljesen lapos...
2015. jún. 2. 18:37
14/17 anonim válasza:
4 hónapos terhesen már szinte kizárt,hogy betudd húzni a hasad!
15/17 anonim válasza:
Ez nem terhesség. A hasad már akkora lenne, hogy átadnák a helyet a járműveken. A menstruáció rövidülése a fogamzásgátló miatt van, és a mellfájdalom is hormonális alapon lehetséges.
16/17 anonim válasza:
szerintem csak szereted felhívni a figyelmet magadra
17/17 anonim válasza:
"A tesztek nem tudom hányadik hétig tudják kimutatni a terhességet. "
a szülés napjáig
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!