10 éves vagyok és van fehér folyásom . Mensesem még nincs! Kapcsolatban van a fehér folyás a mensessel? ROSSZ válaszokat NEM kérek!
Igen kapcsolatban van, de neked még van 1-2 éved, hohy megjöjjön. Mivel a menstruáció, a fehérfolyás után 2 évvel, a mell növekedés kezdete után 1-2 évvel jelentkezik.
De persze vannak kivételek, de szerintem neked még nem fog megjönni.
Nekem kb a folyás és a mensi(11 évsen jött meg) majdnem egy időben jött meg.Barátnőmnek kb 10 évesen volt folyása és csak 13 évesen mensije.
A fehér folyás a hüvely tisztulását szolgálja amúgy,teljesen normális dolog,tisztasági betét használatával a bugyid tiszta tud maradni,minden nőnek van.
Mensid bármikor megjöhet akár fél év akár 2-3 év múlva is.
Én is nagyon vártam, megértelek, főleg hogy nem is volt olyan rég az a korszakom :D Nekem ötödikben volt először fehér folyásom, hetedik elején jött meg. Végül is nem olyan rossz, csak a fáradtság érzet elég tré tud lenni... De megúsztam nagyon erős vérzés és görcsök nélkül.:D De amúgy lehet, hogy 1 éven belül megjön, de lehet hogy van még 2-2.5 év kb., mindenesetre nem nagy dolog, csak az első :)
14/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!