Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Tamponnal fürödhetek a Balaton...

Szémi2003 kérdése:

Tamponnal fürödhetek a Balatonban? SOS!

Figyelt kérdés

Pont akkor megyünk nyralni és tamponra gondoltam 12/l

Leírnátok hogyan helyezzem fel és a szabályokat a használatáról?

2015. máj. 29. 22:25
 1/6 anonim ***** válasza:
35%
Lehet, de nem ajánlatos annyira buzgón fürcsizni. Rendesen fel kell dugni, ameddig csak tudod az ujjaddal. Én mindig szarul teszem fel és a tampon úgy jön ki, hogy csupa víz. Na most nem tudom mennyire higiénikus a Balaton vize a hüvelyben, egyáltalán tampon nélkül is befolyna-e. Az én tudásom is eléggé hiányos.
2015. máj. 29. 22:30
 2/6 anonim ***** válasza:

Ha nem csúszdázol, és elég mélyre felrakod a tampont, nem fog felmenni a víz. A használati útmutató meg benne van a dobozban, minivel kezdd, és gyakorolj előtte, ha addig még megjön, nem mindenkinek megy elsőre.

Ha kijössz a vízből, azért ajánlott egyet cserélni.

Itt egy kérdés az első tamponhasználatról:

http://www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__nok-egeszsege__68268..

2015. máj. 29. 22:46
 3/6 anonim ***** válasza:
75%
Sajnos a vizet felvezeti a tampon. Nyitva van a méhszáj menstruáció alatt és a fertőzés veszélye nagy.
2015. máj. 29. 22:53
 4/6 anonim ***** válasza:

A sós tengeri vízzel semmi baj nem lenne, viszont a Balatonból annyiféle fertőzést összeszedhetsz mensi alatt, hogy én biztosan nem mennék bele (amúgy sem merek tamponnal fürdeni, nehogy átázzon a víztől és kifolyjon idő előtt...

18L

2015. máj. 29. 23:15
 5/6 anonim ***** válasza:
6%
Én már rengetegszer fürödtem úgy a Balatonban is, meg uszodában is. Semmi bajod nem lesz, csak átázik a tampon, és csöpögni fog belőle a víz (nem a vér!!) úgyhogy amikor kijössz a vízből rögtön cseréld majd ki. 28n
2015. máj. 30. 02:04
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Olyan fiatal vagy még, könnyen lehet, h NEM akkor fog megjönni! Gondolom, még nem állt be a menzid! Legyen nálad betét, tamponnal nem ajánlatos fürödni a Balatonban! Rengeteg fertőzést el lehet ott szedni, menzesz alatt főleg összeszedhetsz valamit!
2015. máj. 30. 12:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!