Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Canesten Kombi. Használjam?

Canesten Kombi. Használjam?

Figyelt kérdés

Egy napja erős hüvelyi viszketéstől és égető érzéstől szenvedek. Egyenlőre nem tudok orvoshoz menni, de holnap vennék Canesten Kombit. Sokat olvastam már erről a dologról. A Canesten Kombiról is elég vegyesek a vélemények. A kérdésem az lenne, hogy használjam e a Canestent, amíg nem megyek orvoshoz? /Természetesen ha használom és a panaszok elmúlnak, akkor is elmegyek az orvoshoz/

Vagy ha esetleg van valami tippetek, bevált módszeretek, szívesen fogadom. A cél a kellemetlenségek megszüntetése, legalább addig amíg nem jutok el dokihoz.

Előre is köszönöm a válaszokat!!

2015. máj. 29. 06:16
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a válaszokat! Remélem, hogy tényleg segít, legalább addig, amíg az orvos nem ad rá valamit.

Egyébként hüvelyszárazságot is okozhat? ... mert néha meg pont az a probléma, hogy semmi folyásom nincs...még annyi sem, mint amennyi a viszketés/égés előtt volt..

2015. máj. 29. 11:09
 12/13 anonim ***** válasza:
Ezt nem tudom, lehet. Forditva is lehet. Emlisd majd meg a dokinak. Szárazság úgy tudom okozhatja a gombák elszaporodasat.
2015. máj. 29. 11:39
 13/13 anonim ***** válasza:
Valószínűleg gomba lesz. Megpróbálhatod a canestent.
2015. máj. 29. 13:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.