Hogy enyhítsem a görcseimet? Normális, hogy a peteérésem is fáj?
Most van peteérésem, és fáj a hasam, kiegyenesedni sem tudok... Olyan erős, mint menzim 2. napján..
Legutóbbi menzeszemnél elájultam a fájdalomtól... :(
És a legrosszabb, hogy semmilyen fájdalomcsillapító sem segít..
Anyukám nem engedi, hogy felírassak tablettát.. Bár szerintem a tudta nélkül el fogok menni. Szerintem nem normális már az ilyen görcs.. :(
15/L
Vagy esetleg szerintetek mitől fájhat még így az alhasam?
Mert most jutott eszembe, hogy hétfőn lehetett pé-m, mert akkor is szurkált a hasam, de több folyásom is volt.. És pont félidőre esett.
A tabletta csak emiatt nem megoldás. Voltál már orvosnál, hogy nincs-e szervi ok a fájdalom mögött?
Nekem a fekvés, alvás és a meleg folyadék meg az édesség segít, amikor nagyon görcsölök+ 3-4 fájdalomcsillapító van bennem egyszerre.
Még nem voltam dokinál. De szerintem jövő héten elmegyek..
Nekem csak az alvás segít.. Semmi más :(
Nekem viszont a menzesz alatt nem fáj a hasam, de peteéréskor igen. Fura, mi? :D
Ajánlom hogy beszéld ezt meg anyukáddal. De nem ártana kivizsgáltatni magad, szerintem nem normális. Lehet van valami baj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!