Fiatal korban gyakori a petefészek ciszta? Elfog múlni?
Sziasztok!
16 éves vagyok és egy ideje össze vissza van a menstruációm.
Voltam nőgyógyásznál és ő mondta hogy apró ciszták vannak a balpetefészkemnél.Gyakran voltam rosszul, sokat fájt a hasam alja és az oldalam. Nagyon félek hogy nőni fog és műteni kell vagy nem lehet gyerekem. Az orvos szerint fogynom kell..de nem értem a két dolog hogy függ össze igaz nem vagyok vékony de amióta a fajasok voltak azóta volt nagyobb a hasam és hiába tornazok meg eszek kevesebbet semmi..azt mondta hogy ha hízok azert nem lehet majd gyerekem vagy ezzel arra utalt hogy emiatt nő?
A kérdésem jobban az lenne, hogy ez mitől alakul ki vagy elmulik majd..?
Nem mondta hát Köszönöm szépen majd kiprobalom :))
Köszönöm!
Hát nézte és látta hogy van meg barátom is van úgyhogy... hát nemtudom
Én is 16 voltam amikor észrevették (akkor még csak egy látszott). Egy és fél évvel később egy négy rekeszes undormányt vettek ki belőlem a görcsök, a sok fájdalom miatt. Ez dermoid volt, soha nem mult volna el. de kezdetben nekem is csak ennyit mondtak, hogy fogyjak le és minden helyre jön. Nem lett jobb.
Kérjétek ki másik orvos véleményét is! Olvass utána a pcos-nek és az irnek! Jobbulást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!