Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Csomó a mellemben?

Csomó a mellemben?

Figyelt kérdés
Tegnap elott eszrevettem h a bal mellemben kb egy borsonyi nagysagu csomo van....ha hozza nyulok akkor faj...nagyon meglepodtem ,mert azt hittem egy pattanas..es hat ott nem szokott lenni ...bor alatt van ,nem valadekozik ....15 eves vagyok , van koze ahhoz h 1honapja szedek fogamzasgatlot? (Orvos irta fel h bealljon a ciklusom ,mert nagyon rendezetlen volt)

2015. máj. 25. 23:03
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

15 éves korban normális dolog a mell "csomósodása", ami a ciklusod haladtával hol nagyobbodik, hol megszünik, hol máshol jelentkezik. 17-18 éves korra ez megszünik.

A fájdalmas csomók nem rákos eredetüek, a rák soha sem fáj -pont ezért is olyan alattomos, - csak a legvégső stádiumban.

2015. máj. 27. 09:15
 12/19 anonim ***** válasza:
Előző, ezt már megírtam neked egy másik alkalommal! NEM VAGY ORVOS! NEM DIAGNOSZTIZÁLHATSZ! Amit írsz, az meg nem igaz egyszerűen. Rákos sejt kortól függetlenül lehet. Sajnos már gyerkkorban is. Ne okoskodj és leginkább ne beszélj le senkit az orvosi konzultációról!
2015. máj. 27. 10:40
 13/19 anonim ***** válasza:

Persze hogy lehet, hiszen születnek emberek 6 ujjal öt helyett, sőt 2 fejjel is. De azért azt hiszem ez nem általános dolog.

75%-nak viszont igaza van, mert 12-16 év közöttieknek szinte mindegyiknek van mell fájása és csomói is, nekem is volt természetesen.

És a másik dolog is igaz, hogy a rosszindulatú daganat soha sem fáj, csak a végén amikor már véres-sebes is.

2015. máj. 27. 15:32
 14/19 A kérdező kommentje:
Kérem h mindenki nyugi:) elmentem orvoshoz ...azt mondta h normális ,mert hormonos vagy mi ez a tabletta ,de ha nem múlik 2-3 héten belül ,akkor ki kell vizsgáltatni
2015. máj. 27. 16:27
 15/19 anonim ***** válasza:
41%
Jól tetted kérdező! Kívánok neked jó egészséget!
2015. máj. 27. 17:53
 16/19 anonim ***** válasza:
100%

El fog múlni, meglátod, mert a ciklus változásával az is változik. Hol eltünik, hol kisebb lesz, hol előjön, stb.

Ez így van ebben a korban.

Jó egészséget kívánok neked!

2015. máj. 27. 18:47
 17/19 anonim ***** válasza:
41%
A hormonális fogamzásgátló kiiktatja a normális ciklust kedves utolsó. Már ezért sem állt helyt az elméleted.
2015. máj. 27. 19:08
 18/19 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm:)
2015. máj. 27. 19:38
 19/19 anonim ***** válasza:
100%
El fog múlni, ne izgulj.
2015. máj. 28. 08:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!