Mit lehet tenni ha ráncosak a szeméremajkaim?
Figyelt kérdés
20 éves lány vagyok,és nagyon nem tetszenek,félek,hogy majd a barátom is csúnyának fogja találni.Mitől lehet és mit lehet tenni ellene?2015. máj. 25. 18:37
1/7 anonim válasza:
Az úgy jó, ahogy van...és nem neked kell hogy tetsszen..
2/7 acelsziv válasza:
semmit. Ilyenek és kész. De mielőtt megutálod magad emiatt, talán kérd ki pár barátod véleményét.
3/7 anonim válasza:
mindegy milyen ott, csak legyen.
4/7 anonim válasza:
Ha normális férfit találsz, az nem nézegetni fogja őket. Mindegy lesz neki, hogy milyenek.
5/7 anonim válasza:
Hát erről nem kérek képet, de szerintem teljesen normális. Egyáltalán ne foglalkozz vele, ha nem fáj, vagy viszket vagy ilyesmi.
TÉNYLEG ne foglalkozz vele, ne ez határozza meg a barátoddal az első együttlétetek hangulatát.
Tetszeni fog neki hidd el!
7/7 anonim válasza:
Szia én srác vagyok, és sose találtam volna ebben a kategóriában a kérdésedre, ha random nem jelenik meg a főoldalon. A helyzet a köv: egy egészséges srácot nem érdekli az milyen a kinézete, a lényeg az hogy ápolt legyen. Puni láttán minden srác "megőrül" és nem számít, hogy ráncos vagy sima. Ezt tartsd szem előtt :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!