Kloin D 100 -ból maradt nemrégről 2tabi most úgy érzem h gomba kezdődik sztetek elhasználjam azt a kettőt hátha hat?
Figyelt kérdés
2015. máj. 24. 05:33
1/12 anonim válasza:
Nemrégről. Tehát nem szedted végig? És utána voltál kontrollon és gyógyultnak mondtak?
Mert szerintem ez az a betegség, amire kaptad, és nem szedted végig, meg se gyógyultál...
2/12 A kérdező kommentje:
Igen mikor már az utolsók fele jártam teljesen tünetmentesnek éreztem magamat ( persze nem tettem jól h nem szedtem vègig) de utána voltam orvosnál is elmondtam neki hogyan hártam el a gyógyszereel és vizsgàlat után tünetmentesnek nyilvánított .Ez olyan 2-3 hónapja volt . Most kezdtem el érezni a gomba előjeleit és ezért tettem fel a kérdést hátha esetleg elmúlasztaná mivel pünkösd így patika mincs h esetleg canestent vagy hasonlót tudjak venni .
2015. máj. 24. 05:57
3/12 anonim válasza:
Aha. Hát attól is függ, hogyan kaphattad el most és régebben a gombát. Szexuális úton? Mert akkor a barátodat is kikezelték?
4/12 A kérdező kommentje:
Hát most ráadásul az a baj h a barátomon is kijött valami pénteken sl is mentünk orvoshoz vele , de időpont hiányában elküldtek bennünket igy kértünk időpontot és szerdára kaptunk leghamarabb . Persze amint észlelte a tünetet utána már nem voltunk együtt . Vettünk is neki rá canestent kenegeti is vele de javulás nem nagyon van . Nálam eddig nem is volt semmilyen tünet érdekesnek is tartottam ...de most úgy érzem mintha lenne vmi . De sajnos hazautazott a barátom tegnap igy az ő krémjét nem tudom hasznàlni
2015. máj. 24. 06:03
5/12 anonim válasza:
De mikor gombád volt pár hónapja, őt is kikezelték?
6/12 A kérdező kommentje:
Igen őt is
2015. máj. 24. 06:11
7/12 A kérdező kommentje:
De most azon is gondolkoztam h kehet h szerdai napot erre szánjuk rá h őt is és engem is elmegyünk és kivizsgáltatjuk az lesz a biztos ... Be se szedem sztem a maradék klion d-t
2015. máj. 24. 06:15
8/12 anonim válasza:
Hát, és ugyanolyanok a tüneteitek, mint 2-3 hónapja?
Mert ha nem, szerintem ne kezdjetek öngyógyításba.
Mindenesetre ha gombára gyanakszol, cickafark+zsálya tea ivása, cickafarkos vagy ecetes ülőfürdő és kefír evése addig is csak segíthet. Hüvelyöblítés, és egyéb házi gyógymódok... beszedheted aKliont is, de úgy, hogy folytatólagos lehessen, ha szerdán felírják, tehát hétfőn kezdd szerintem.
9/12 anonim válasza:
Ja, ha van probiotikumod (megenni), az is jót tesz.
10/12 A kérdező kommentje:
Csak normaflore van , de akkor szted beszedheten este a kliont-t ? Ha szerdàig elmúlik attól mindenképp el akarok menni nőgyógyászhoz .
2015. máj. 24. 06:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!