Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » 55x65mm es petefészekciszta...

55x65mm es petefészekciszta felszívódik vagy műteni kell? honan fogom tudni hogy felszívódott?

Figyelt kérdés
ha felszívódik honan fogom észrevenni hogy szívódik fel? nagyon fáj,szűr
2008. aug. 30. 18:48
 1/2 anonim ***** válasza:
Úgy tudom,h az 5 centiseket már műtik.Nekem is volt egy 5cm körüli,de a doktor szerint felszívódik magától.Ez fáj minden lépésnél amikor azzal a lábammal léptem,amelyik oldalon volt.Norculotot írt fel,elmúlt.Volt olyan,hogy 7-8 ciszta volt összesen a 2 petefészkemen és erre is azt mondta,h ezek természetesek,minden nőnek vannak,panasszal nem járnak,1 ciklus alatt felszívódnak.Ezeket nem éreztem meg.A te esetedben,h szúr és fáj,félő h túl nagy és nyom,akár el is pukkadhat.
2008. aug. 30. 19:05
 2/2 A kérdező kommentje:
és az baj ha kipukkad? nem akarnak megműteni mert űállítólgag kis reményvan hogy felszívódik de sehogynem jó!
2008. aug. 30. 19:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!