Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Miért nem sikerül felhelyeznem...

Wattacukor01 kérdése:

Miért nem sikerül felhelyeznem a tampont? Bőven lent!

Figyelt kérdés
Ma jött meg és elég erős a vérzésem mégsem megy. Reggel próbálkoztam először de olyan mintha a hüvelyemben egy fal lenne vagy nem tudom.. Egyáltalán nem megy fel. Aztán ma délután is próbálkoztam, de már tükörrel és amikor jobban megnéztem miért nem megy egyáltalán fel láttam hogy olyan mintha nem is lenne hüvelyem vagy nem tudom. Szerintetek mi a baj? 14/L

2015. máj. 20. 15:36
 1/6 anonim ***** válasza:

Ha vérzel, akkor VAN hüvelyed.

A hüvely nem egy nagy nyílás, hanem elég szük bemente van.

Elöször az ujjaddal próbáld megkeresni lelazult helyzetben (pl háton fekve és lazán felhúzva a lábad), hogy hol indul, és tapogasd ki a megfelelö irányt. A hüvely nem egyenesen meg fölfelé, hanem szögben hátrafelé, erre figyelj.

Ha már tisztában vagy az iránnyal, akkor próbáld újra a tamponnal. Ha megakadna, akkor kicsit elöbbre vagy hátrébb irányítsd.

2015. máj. 20. 15:46
 2/6 A kérdező kommentje:
Tudom hogy van. Lehetséges az hogy olyan szűk hogy nem "fér bele" egy ob mini?
2015. máj. 20. 15:56
 3/6 anonim ***** válasza:
0%
Lehetséges.
2015. máj. 20. 19:29
 4/6 anonim ***** válasza:
Nem, ilyen nem lehetséges.
2015. máj. 21. 07:48
 5/6 anonim ***** válasza:
Dehogynem lehetséges, teljesen normális. Nincsen kitágulva, hogy látszódjon, csak va benyomod az ujjadat. A bejárat látszik, de ha első alkalommal nézegeted, lehet, hogy nem esik le, hogy hol is van.
2015. máj. 21. 20:29
 6/6 anonim ***** válasza:
Nem felfelé kell nyomni, hanem hátrafelé, egy kicsit megdöntve. Így sem sikerült?
2015. máj. 23. 23:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!