A fogamzásgátló okozhatja a rosszulléteket?
Figyelt kérdés
Négy napja szedem a Sienima fogamzásgátlót.
Nem tudom, hogy annak tudható-e be, vagy hogy ennyitől már van-e mellékhatás, de azóta veszem észre magamon, hogy szédülök, erős hőhullámaim vannak, szakad rólam a víz, pláne éjszaka, hányingerem van és a fejem is "nyomott".
Elmúlik idővel vagy vissza kell mennem a nőgyógyászhoz és másik gyógyszert megpróbálni?
2015. máj. 20. 13:50
1/5 anonim válasza:
Lehet attól igen, mivel a hormonok ezeket is befolyásolhatják. Én azt ajánlom, hogy szedd végig az első hónapot, és ha nem javulnak a tünetek, akkor menj vissza. Nekem is volt hasonló, én ott a második hónapban javulást éreztem, de végül leváltottam a gyógyszert.
2/5 anonim válasza:
Okozhatja. Nekem hús undurom volt pedig előtte húst hússal ettem volna. Időt adtam neki de csak rosszabb lett, a második levél végén már általánosan étel undorom volt így nem is kínlódtam vele tovább. Nőgyógyászhoz vissza lehet menni, hátha másik fajta jobb lesz neked.
3/5 anonim válasza:
Igen okozhatja. Ha ilyen durva mellékhatások jelentkeztek már az elején, akkor nem fogod tudni szedni a hormont.
4/5 A kérdező kommentje:
Egyik fajta gyógyszert sem fogja akkor bírni a szervezetem?
Pont az erős görcsök és a rosszullétek miatt írták fel, erre tessék... Sajnálom a dolgot.
2015. máj. 21. 13:43
5/5 anonim válasza:
A hormon alapúakat nem fogod tudni szedni. Más védekezésen kell gondolkozz. Nem mindenkire hat egyformán a hormon. Általában meghíznak tőle a nők, én pedig pont hogy lefogytam. Felturbózza az idegrendszert is. Inkább a görcsöket vállald, mint a rosszullétet. A görcsöt a legjobban tudod csökkenteni aszpirinnel, és egész hónapban szedj Ligetszépe olajat, és omega 3 zsírsavat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!