Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Normális, hogy a nőgyógyász...

Normális, hogy a nőgyógyász úgy vizsgált meg egy 16 éves lányt, hogy nem volt bent közben asszisztens?

Figyelt kérdés

Magánrendelésről van szó jelen esetben ,a váróban egy hölgy felveszi a telefonokat ,de asszisztens nincs aki bent lenne vizsgálat során,kicsit zavar a tudat.

Nem találtam erre vonatkozó jogszabályt ,de érzéseim szerint nem helyén való.

2015. máj. 20. 11:44
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Érdekes.. A kérdést olvasva majdnem rosszul éreztem magam egy pillanatra mert én kifejezetten örültem neki magánrendelésen. Életem legrosszabb élménye pedig az volt amikor a doki tanulódokival vizsgált.. Intim zóna és kész.
2015. máj. 20. 15:20
 12/13 anonim ***** válasza:
100%

Normális,én pont azért megyek magánirvoshoz mert eleve szégyenlős vagyok és nem szeretném ha ebben a kiszilgáltatott,cikis helyzetben más is làtna.Én orvoson kívül nem örülnék ha más is látna amikor beterpesztek,meg kacsát tesznek be.

Az asszisztens meg eleve csak jegyzetel,nem vesz részt a vizsgálatban.

Nem értem a gondod!

Te a 16 éves gyerek anyukájab vagy?

2015. máj. 21. 19:17
 13/13 anonim ***** válasza:
Tudom off kérdés, de azért leírom. Igen, normális, hogy nincsen bent asszisztens, mégpedig azért, mert ez a páciens érdekeit szolgálja. A megtöbb nőnek kényelmetlen a szituáció, maga a vizsgálat, felesleges oda még egy személy, mert ő "csak" az eszközöket adná a doki kezébe, cserélné a papírt a széken és irná a diktált adatokat. Nos, a dokik többsége ennyi pénzért ezt is simán megcsinálja, főleg hogy ezáltal biztonságosabb, komfortosabb környezetet biztosít. Sztk-ba azért van, hogy gyorsabban menjen a vizsgálat, mert pl magánba 20-30 percet is bent van egy beteg, kórházba meg össz-vissz 10et, illetve ott azért is szükséges a bentlétük, hogy ne legyen visszaélési lehetőség. Hidd el, se az orvost, se a nővért nem érdekli a punci kinézete, szaga stb, száz ilyet lát naponta, csak a munkájukat végzik és köti őket a titoktartás.
2018. jan. 6. 19:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!