Menstruáció helyett barna folyás?
Figyelt kérdés
Korubelul nyolc napja (ket nappal ezelott mint amikor nagyjabol megszokott jonni rendesen) barna folyasom van.
elozo honapban is ugyan ez volt (barna folyas, negynapig korubelul rendes menstruacio, aztan megint barna folyas es elmult.)
Ez normalis?
14 eves vagyok.
2015. máj. 18. 20:12
1/2 anonim válasza:
Szia
14 éves vagy, tehát teljesen normális az, hogy rövidebb-hosszabb, többször jön meg, hónapokra marad ki, sötétebb-világosabb, fájdalmasabb-fájdalommentesebb, 21 éves korodra áll be rendesen a ciklusod
2/2 anonim válasza:
Igen ez az én véleményem szerint igen mert nekem is ilyen volt nyugi mikor jött meg először
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!