Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » A menstruáció tarthat 8 vagy...

A menstruáció tarthat 8 vagy több napig?

Figyelt kérdés
Hétfő óta tart a menstruációm, és meg mindig nagyon sok van! Már kétszer nem tornásztam és félek hogy ha holnap se fogok tornászni akkor nem hiszi el a tanár hogy még mindig női beteg vagyok! Tarthat 7-8 vagy több napig a menstruáció? A válaszokat előre is köszönöm! :)

2015. máj. 17. 21:43
 1/6 anonim ***** válasza:

Női beteg?

Egyik osztálytársamnak 17 napig tartott, kiderült valami baja van, és akkor mikor megjön neki, mindig kell orvoshoz mennie...

2015. máj. 17. 21:52
 2/6 A kérdező kommentje:
Amúgy ez a 3. menstruációm! Ha számít ez valamit :)
2015. máj. 17. 21:52
 3/6 A kérdező kommentje:

Azért van mert nincs rendesen beállva vagy ez már baj?

Hétfőn, kedden és szerdán elég kevés volt, csütörtöktől már eléggé sok van, baponta 3x-4x cserélem a betétet! Úgy olvastam, hogy még amíg nincs beállva rendesen a ciklus, addig több hónapot késhet és több napon át tarthat (akár 8-10 napig is), ami a ciklus rendes beállásáig normális!

2015. máj. 17. 22:07
 4/6 anonim ***** válasza:
53%
Ez akkor sem normális, ha nincs beállva!
2015. máj. 17. 22:09
 5/6 anonim ***** válasza:

Tarthat 7-8 napig, teljesen normális.

Ha ennél tovább tart, az már nem olyan jó (vérszegénységhez vezethet). Ebben az esetben érdemes orvoshoz (lánykaszakrendelésre) fordulni.

A mennyiségről: napi 3-4 csere nem tűnik olyan soknak. Teljesen normális mennyiséggel is minimum ennyiszer cserélek.

2015. máj. 18. 08:30
 6/6 anonim ***** válasza:
Nekem 12 éves koromtól 8 napos volt 30 éves koromig.(most már csak 6) Ebből az első 5 napban óránként cseréltem, de volt olyan, hogy 20 percenként...Na, az erős vérzés. A 3-4 csere az semmi, hidd el. 8 napos menzesz teljesen normális.
2015. máj. 18. 19:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!