Ez mi lehet? Esetleg valakinek hasonló?
Figyelt kérdés
5 napig viszketett,meg csípett kegyetlenül a hüvelyem
canestennel kentem
elmúlt
2 napig semmi bajom nem volt
most meg fehérfolyásom van
intenzív
ötletek?
már senem csíp, senem szúr
nőgyógyászom kint van németországba
a munka miatt még nem volt időm elmenni dokihoz
2015. máj. 16. 19:39
1/3 anonim válasza:
Tisztul a szervezeted. El fog múlni. Ha meg nem, kérsz időpontot más dokihoz. De nekem is így volt, ahogy leírtad, bár nekem mindig erős fehérfolyásom volt, utána még erősebb, aztán elmúlt pár nap alatt.
2/3 anonim válasza:
Valamilyen fertőzés lehet, talán nem Canestein a megfelelő kezelés rá, jobb lenne ha elmennél bőgyógyászhoz, biztosan van másik is.
3/3 anonim válasza:
Szia.
A fehérfolyás az normális, ha nem kellemetlen a szaga,nem darabos,a hüvelyed nem éget,nem viszket stb.
Lehet,hogy volt egy hüvelygombád és a Canesten segített, de attól függetlenül én is azt javaslom, hogy keress fel egy nőgyógyászt.
Fél időben vagy most? Általában peteérésnél szokott bő fehérfolyás lenni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!