Talán valamit elkaptam vagy elargiás reakció lehet?
Figyelt kérdés
Most 16 éves vagyok és kis korom óta van olyan problémám h idönként nagyon el kezdenek viszketni a szeméremajkaim a hüvelyem tályékán...mindíg mikor bekntem canestennel elmúlt de vissza tért mindíg...Most megint egyre többször jönnek elő ezek a vizketések és nem tduok vele mit kezdeni..nőgyógyásznál is voltam ő se mondott semmit rá a barátommal azon tanakodtunk hogy nme e lehet a koton gumitól de attól se és most az merült fel hogy nem e lehet hogy a ugyi anyaga olyan holy allergiás reakciót okoz..?! segítsetek mi lehet az oka?2010. febr. 24. 18:14
1/5 anonim válasza:
Mi az,hogy a nőgyógyász nem mondott rá semmit???Keress egy normális nődokit,ő biztos meg tudja mondani,hogy mitől van.Bugyit hordj olyat,ami pamut és nem műszálas.Ha lehet ne hordj tangát,hanem hagyományos bugyit.
2/5 A kérdező kommentje:
Mrt a tanga az miben befolyásolja?
2010. febr. 24. 18:21
3/5 A kérdező kommentje:
Mert a tanga az miben befolyásolja?
2010. febr. 24. 18:21
4/5 anonim válasza:
a tangák jórésze szar műszálas anyag, nameg nagyon feszes is, és az okozhat allergiás reakciót. nembeszélve h nem szellőzől odalent, ami szintén kiválthatja a problémád.
5/5 anonim válasza:
Írtad, hogy kiskorod óta érzel viszketést a puncidnál, márpedig akkor nem volt komoly barátod, így az óvszer allergia kizárva. Más gond van, de hogy mi, azt csak orvos tudja megmondani. Menj másik orvoshoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!