A stressztől késhet a menstruációm?
Bármi megzavarhatja, a ciklusad,egy kis késés belefér.
Ha majd gyógyszert szedsz szinte óramű pontos lesz.
Nagy valoszinuseggel.
Van olyan, hogy sok hetig, honapig is kimaradhat, de ahhoz nagyon nagy stressz kell (pl volt ilyen haboru idejen is).
persze lehet, gyakori is
nekem egyszer félévet késett
vizsgák, párkapcsolati zűr stb szóval a hangulatod a ciklusod képes befolyásolni
a stressz nagyon sok gondot tud okozni
Igen, stressz, betegségek sok minden befolyásolhatja.
Tavaly, mivel már szétmenőben voltam a férjemmel, akkor volt nagyon durva a menstruációm.
A várt nap előtt már barnázgattam, úgy görcsöltem, hogy majd besz...tam...aztán megjött, mondanom sem kell,hogy alig bírtam állni, tömtem a fájdalomcsillapítókat. Két napig vérezgettem, aztán megint barnáztam 3 napig, szintén erős görcsökkel. Aztán egy vasárnap megint begörcsöltem és elkezdtem vérezni..Berohantam az ügyeletre, a vizsgálattól is majd beszartam úgy fájt..
Szóval nálam pl.: ez okozta a stresszt.
Amikor végleg elköltöztem, akkor volt,hogy 10 napot is késett a menszeszem.Szóval...ez a fránya stressz ilyen..
Már évek óta nem szedek fogamzásgátlót.
Most már ,hogy végre nyugalom van, óramű pontosan 29 napra jön meg :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!