Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » A stressztől késhet a menstruá...

A stressztől késhet a menstruációm?

Figyelt kérdés
Mostanában elég sokat stresszeltem, lehetséges hogy ettől késik?

2015. máj. 15. 23:12
 1/4 anonim válasza:

Bármi megzavarhatja, a ciklusad,egy kis késés belefér.

Ha majd gyógyszert szedsz szinte óramű pontos lesz.

2015. máj. 15. 23:25
 2/4 anonim válasza:

Nagy valoszinuseggel.

Van olyan, hogy sok hetig, honapig is kimaradhat, de ahhoz nagyon nagy stressz kell (pl volt ilyen haboru idejen is).

2015. máj. 15. 23:26
 3/4 anonim ***** válasza:

persze lehet, gyakori is

nekem egyszer félévet késett

vizsgák, párkapcsolati zűr stb szóval a hangulatod a ciklusod képes befolyásolni

a stressz nagyon sok gondot tud okozni

2015. máj. 16. 08:30
 4/4 anonim ***** válasza:

Igen, stressz, betegségek sok minden befolyásolhatja.

Tavaly, mivel már szétmenőben voltam a férjemmel, akkor volt nagyon durva a menstruációm.

A várt nap előtt már barnázgattam, úgy görcsöltem, hogy majd besz...tam...aztán megjött, mondanom sem kell,hogy alig bírtam állni, tömtem a fájdalomcsillapítókat. Két napig vérezgettem, aztán megint barnáztam 3 napig, szintén erős görcsökkel. Aztán egy vasárnap megint begörcsöltem és elkezdtem vérezni..Berohantam az ügyeletre, a vizsgálattól is majd beszartam úgy fájt..

Szóval nálam pl.: ez okozta a stresszt.

Amikor végleg elköltöztem, akkor volt,hogy 10 napot is késett a menszeszem.Szóval...ez a fránya stressz ilyen..

Már évek óta nem szedek fogamzásgátlót.

Most már ,hogy végre nyugalom van, óramű pontosan 29 napra jön meg :)

2015. máj. 16. 09:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!