Mennyire zavarbaejtő az 1. nőgyógyázati vizsgálat?
Végbél? :O
Az még fájdalmas(abb) is. :/
Engem is megvizsgált szűzen hüvelyen keresztül. VAn direkt szüzeknek kacsa, ami kisebb. Ne félj már tőle ennyire!
Tudod, hogy miért szokott fájni sok nőnek? Mert rágörcsöl, és összeszorítja a hüvelyét. Lazulj el, és semmi bajod nem lesz abban a 30 mp-ben.
Én simán kibírtam, de persze minden ember más. Az meg, hogy hüvelyen vagy végbélen keresztül vizsgál meg, teljesen orvosfüggő. Amúgy a végbél sem kellemetlen, oda 1 ujját helyezi fel. Az egyáltalán nem fájdalmas. Gondolj arra, hogy a székleted is vastagabb annál..és annyira rövid ideig tart, hogy el lehet viselni.
Én meg leírtam, hogy orvosa válogatja. Sajnos szűzen többször is mennem kellett, egyszer volt kacsa, egyszer nem. Ennyi, ki lehetett bírni.
Kérdező: hogy ment? Nem féltél nagyon?
Cékla vörös voltál?
Nekem meg mindig remeg a lábam, nem is kicsit, akármennyire is nem akarom, pedig női orvosom van.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!