Ti milyen fajta intim mosakodó gélt használtok?
Mivel tök felesleges, semmilyet.
A hüvelynek van normális tisztulása, az az egy perc meg, amíg benne van az a szutyok, semmit nem ér.
Az első nagyon buta,tájékozatlan és nagy valószínűséggel áporodott szagú is. Az intim lemosót nem a hüvelybe kell feltuszkolni! Az intimzuhany sem okos dolog,mert károsítja a normál flórát. Igen,a hüvely öntisztuló,de az a váladék elegyedve az ajkak között található faggyúmirigyek váladékával és az izzadtsággal egy igen rohadtul büdös és baktériumoktól hemzsegő felületet alkot. A nőgyógy családi barátunk szokott mesélni igen dekoratív hölgyekről,akik hasonló elvet vallanak és a 10ezer forintos bugyi alatt egy fertő tenyészik:D.
Neked kérdező:a Nivea Intimot használtan,de mióta külföldön vagyok és itt nincs,így a gyógyszertárit. A Niveában van tudtommal a legkevesebb vegyi anyag. Minden zuhanyzás alkalmával használok,mogyorónyit.Nem tolom fel,csak kívülről,az ajkak között és combtőben használom. Gagyi teszkós,stb xarokat ne vegyél,mert azok a nagy cégek termékeinek gyártási folyamata során keletkező melléktermékek,vagyis használhatatlan szemét.
Én semmilyen mosakodó gélt nem használok, mert tudtommal a hüvely pH értékét teljesen felborítja hosszú távon. Langyos/meleg vízzel megmosom a a hüvelyem környékét az ujjammal, és kész. Semmi fertőzésem nincsen, pedig a vízen kívül semmit nem használok a nemi szervem tisztítására. Vízzel is le lehet mosni azt, ami nem odavaló, ezen felül pedig a sok műanyagtól csak gyengébb lesz az immunrendszer, és ha esetleg hosszabb használat után nem tudsz hozzájutni, hajlamosabb leszel arra, hogy különféle szép fertőzéseket összeszedj.
18L
3-as, mégis milyen jogon titulálsz engem butának, meg áporodottnak?!
Aki normálisan tisztálkodik, az mindenféle szr kemikália nélkül - amik ÁRTALMASAK - sem büdös, már bocs! De kettőnk közül mégis neked kell a nivea, hogy jó illatú légy lenn, nekem a sima tusfürdő is megteszi, szóval ki is az igénytelen?! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!