Laparoscopia után nagyjábol hány napig normális a vérzés?
De milyen műtét volt?
A laparoszkópia csak a műtét módja, abból nem derül ki, hogy milyen műtéted volt.
Méh és hüvely teljes kettözöttsége.
Volt egy méhsövényem, azt távolitották el, illetve a mütét során észlelt endometriozis is eltávolitásra került.
Szia. Nekem tavaly januárban volt a méhnyakban egy polip. ezt hüvelyi úton leszedték, illetve csináltak egy küretet is.
Aztán mivel erősen görcsöltem (mellesleg én is vérezgettem) levittek UH-ra,nem mondtak semmit,felküldtek és vissza is vittek a műtőbe egy laparra. Megnézték,hogy a küret nem okozott e esetleg belső méh sérülést.
Nem gondolnám,hogy neked bármi probléma is lenne,mivel én is napokig vérezgettem. Az normális,hogy ha fekszel nem vérzel,mert akkor vízszintbe vagy. Ha felállsz, a gravitáció miatt nyilván kifolyik.
A helyedben nem aggódnék, de ha pár nap múlva is észlelsz vérzést,akkor keresd fel a dokit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!