Vivi vagyok. Már vagy 2 honapja van feheres barna folyasom de még nem jott meg. Es az oszt.tarsaimnak igen. Pedig van nalam eretlenebb de neki mar megjott. Mit tegyek h nekem is megjojjon? es mikor fog?
Kicsi lány!
Az okosodás és az okoskodás között nagy különbség van!!!
Nekem 11 évesen jött meg,de rendesen első pár órában barnás,narancs sárgás volt,majd rendes vérzésbe ment át,mamámnál jött meg,pont meglátogattam mert tudtam anyu is oda megy.
Simán odamentem anyuhoz szóltam anyu megjött a mensim,betétet kellene venni.
A vásárlásról annyit hogy én is simán el szoktam menni boltba 11 éves fejjel és meg szoktam venni a betétet.
Kérdező!
Betétet vegyêl magadnak és mindig legyen már nálad.
Külsőleg hiába fejlett valaki(pl szőrzete van,melle,fehér folyása)mert ez csak külsődleges,de akkor vagy testileg,nemileg érett ha van mensid már.
Köszi kérdező,de ne káronkodj nem éri meg,legyél ennél okosabb,ha káronkodsz úgy érzik a többiek (hozzászólók)hogy a reakcióddalőket igazoltad.Te ennêl okosabb tudsz lenni.
A menstruáció az egy természetes dolog,persze az a pár nap nem kellemes,de azért nem is tragédia.
Persze hogy várja hogy megjöjjön a mensije hiszen az azt jelenti hogy nemileg érett.Kamaszoknál igen is fontos,hogy fejlődésben se legyen a többiektől lemaradva.Kamaszként nálunk is mindenki várta,senki nem akart lemaradni a többiektől.Ez teljesen természetes dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!