Lehet a nemi szerven keletkezett szörtüszögyulladást kíméletesen kezelni vagy forduljak orvoshoz?
Nem rég kezdtem le nemi területen borotválkozni és elsö alkalommal kialakult kettö szörtüszögyulldásom is.
Egyik a szeméremdombomon a másik a nagyajkak és kisajkak közötti területen.
A kisajkaki területen már elmúlt, én azt hittem, hogy a szeméremdombon található is elmúlt már, ám a legutóbbi borotválkozásom során, láttam hogy még mindig ott van ám mostmár nem csak piros, hanem a teteje zöldes lett és megvan dagadva, ám az elmúlt napokban a mellette lévö szörtszál is begyulladt, de az még csak dagat és piros.
Kinyomni nem szeretném, mert a csak hozzáérek nagyon fájdalmas, de orvoshoz sem szívesen mennék ezzel, mert félek, hogy ki kell vágni és az fájni fog. Remélem megértitek eme félememet. :) Egy ismerösömnek szintén volt, ö kinyomta de utánna kétszer akkorára bedagadt és muszáj volt kivágni.
Kérdésem van e valami kíméletes mód, arra hogy magától elmúljon, vagy marad a kinyomás esetleg az orvos?
Többek között ezért sem kellene borotválnod magad lent.
Nekem a nőgyógyászom azt mondta, hogy nagyon egészségtelen dolog és ha a fél életemet nőgyógyászaton akarom tölteni, csak akkor borotváljam. Amúgy használjak ollót és azzal rövidre, ahol "muszáj".
Tartsd tisztán, esetleg Betadin.
Nem szabadna borotválnod, egyébként is egészségtelen orvosok szerint is.
Pedofil hajlamú fiukat - akik a kislányos puncit kedvelik - kerüld.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!