Nagyon szeretek masztizni. Minden nap vágyom rá, nagyon jó érzéssel tölt el. Miért van ez? (14 éves vagyok)
Ez azért van me urva ronda vagy és nem tudsz szerezni egy pasit v csajt me olyan ronda vagy vallatni lehet veled:D
Dr. Kiss Simon pszicho terapeuta
Nem volt szó még erről, pedig fontos: fiú vagy vagy lány? :)
Valószínűleg fiú.
A kérdésedben ott a válasz is: azért vágysz rá, mert jó érzéssel tölt el.
Egyre kell vigyázni, még mindig fiút feltételezve: ügyesen kell csinálni, hosszasan elnyújtva, fantáziálva, mert ha gyakran és rövid ideig csinálod, akkor igazi puncival találkozva semeddig sem fogod bírni. Korai magömlésnek hívják és a legtutibban ilyen idősen lehet kialakítani. A lányok pedig nem fogják szeretni :)
Ha pedig lány vagy akkor ismerkedj csak tovább magaddal és várd el a pasiktól, hogy minimum azt adják neked, amit te magadnak!
Izé, most látom, hogy a nők egészsége topicból kaptam a kérdést. Szóval lány vagy. Akkor csak egyre figyelj: az a fiú, aki nem éri el azt, amit te magadnak, akkor erősen kerülendő. Akkor is, ha "szerelmes" vagy belé...
Előző voltam...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!