Már egy hete késik a menstruációm, és az aktus után 14. napon csináltam terhességi tesztet de negatív lett, lehetek terhes? ( többi lent)
Addig gumi nélkül történt az aktus? Mert akkor lehet teherbe ejtett. Bár 2 negatív teszt elég meggyőző tud lenni, mindenesetre csinálj még 2-t, 2 különbözőt. Ha továbbra sem jön meg, menj el a nőgyógyászhoz.
Megkérdezhetem, hogy hány éves vagy?
Már ne haragudj, de a net tele van témába vágó szakmai oldalakkal a témában. Ennyi idősen azért ilyenekkel már illene tisztában lenni, ahogy a felelős szexualitással is...
Sosem fogom megérteni, miért egyszerűbb ide regisztrálni, feltenni egy kérdést, majd várni az egyébként többnyire laikus civilek válaszát, mint a google-ban rákeresni a téged érdeklő témára és regisztráció nélkül (tehát feleennyi energiával) találnál szakértő válaszokat.
Ezt már sokszor, sokaktól megkérdeztem. Ha egyszer végre valaki elgondolkodik ezen a sértődés helyett, akkor már nem volt hiábavaló.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!