Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mi lehet ez a csomó mellemnél?

Mi lehet ez a csomó mellemnél?

Figyelt kérdés

A jobb mellemben van valami csomószerű, ami nyomásra, tapintásra érzékeny. Úgy voltam vele, hogy egy hétig figyelem, és ha egy hét után is ott van, akkor megnézetem. És érdekes módon egy hét után valahogy eltűnt, aztán két három hét múlva megint ott volt. Arra gyanakszom, hogy valami zsírcsomó lehet. Vagy szerintetek lehet, hogy rosszabb? Én úgy tanultam, hogy a rákos daganatok tapintásra teljesen érzéketlenek, nem fájnak, csak kemények.

Természetesen meg fogom nézetni, csak érdekelne, hogy szerintetek mi lehet ez. Esetleg tapasztalt már valaki hasonlót?

23/L

2010. febr. 23. 10:57
 1/8 anonim ***** válasza:
tejmirigy ami a havi ciklusod szerint változik( megnő aztán eltűnik)
2010. febr. 23. 11:04
 2/8 anonim ***** válasza:
nekem is volt egy csomóm bár nem tűnt el. azt mondta a doki, hogy mirigy és úgy megnyomkodta vizsgálat közben, hogy azóta sokkal kisebb lett.
2010. febr. 23. 11:14
 3/8 anonim ***** válasza:
ciklussal is lehet kapcsolatban
2010. febr. 23. 11:19
 4/8 A kérdező kommentje:
Értem. Akkor ezek szerint ne stresszeljek rajta előre, ugye? Azt nem írtam, hogy van már egy két éves gyerekem, akit szoptattam fél évig. Ez befolyásolhatja a dolgot? Lehet, hogy semmi köze hozzá, csak eszembe jutott, hogy talán ennek is lehet hozzá valami köze hozzá.
2010. febr. 23. 11:32
 5/8 anonim ***** válasza:
ha a melled közepében volt, vagy a hónalj felőli szélén akkor az természetes és a ciklusoddal változik. menzesz közeledtével érzékenyebbé válik, és peteéréskor is lehetséges. ha menzesz előtt voltál, vagy peteérés környékén akkor ne félj, semmi gond nincsen.
2010. febr. 23. 12:56
 6/8 A kérdező kommentje:
Igen, ez a hónalj felőli oldalon van. De miért csak az egyik oldalon van ilyen? Úgy értem, a bal mellemnél miért nincs?
2010. febr. 23. 13:44
 7/8 anonim válasza:
Szia.Nekem is volt hasonló voltam mammográfián de nem volt semmi különös csak a tejmirigyek voltak begyulladva.Aki szült annak hamarabb előfordulhat nekem vizesruháznom kellett.Van ugy hogy most is elöfordul néha pedig 36 éves vagyok a fiamat 13 éve szültem.Azóta mondjuk mütöttek is már a melleimmel de a csomok ugyan ugy vannak de nem daganat .Próba: vizesruha borogatni,ennyit megér!
2010. febr. 23. 18:18
 8/8 anonim ***** válasza:
jobb ha elmész orvoshoz. mellrák is lehet
2010. febr. 23. 18:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!